Kookplaat in uw maatwerk buitenkeuken

De optie waarmee uw buitenkeuken helemaal compleet is: een comfortabele kookplaat. Kies voor inductie, een grillplaat, teppanyaki of één van de andere mogelijkheden.

Een kookplaat als centraal punt óf naast de barbecue

Het hebben van een kookplaat maakt het comfort van uw buitenkeuken al snel compleet. De keuze in kookplaten is dan ook uitgebreid, zodat u een kookplaat heeft die altijd past bij uw wensen.

Inductie kookplaat

Eén van de meest gekozen kookplaten voor buiten is de Indu+ inductiekookplaat. Een comfortabele keuze waarbij buiten koken nog completer is. Vaak wordt de kookplaat gekozen als aanvulling op de ingebouwde barbecue.

Gaspitten kookplaat

Een andere veel gekozen optie is een kookplaat met gaspitten. Het unieke van deze kookplaat is dat alle techniek onder het werkblad verborgen is. Zo ziet u enkel de gaspitten en bedieningsknoppen. Dit is niet alleen heel mooi, maar ook praktisch in gebruik. En heeft u geen vaste gasaansluiting? Geen probleem: de kookplaat met gaspitten kan ook op een gasfles aangesloten worden.

Teppanyaki kookplaat

Een nieuwe manier van koken die ook steeds vaker toegepast wordt: de teppanyaki. Deze traditionele Japanse manier van koken doet u op een RVS bakplaat. Erg praktisch om bijvoorbeeld wat groenten op te bakken voor naast het barbecue-gerecht.