Buitenkeuken met koelkast: maak uw buitenleven compleet

Met een exclusieve COOXS buitenkeuken geniet u het hele jaar van het buitenleven. En wat is er nu fijner dan om te genieten van een fris gekoeld drankje bij uw buitenkeuken? Met een outdoor-koelkast heeft u uw gekoelde drankjes altijd in de buurt, op de perfecte temperatuur. Koelkasten voor buitenkeukens zijn er in veel verschillende soorten. Van luxueuze wijnkasten waarin u de temperatuur en vochtbalans tot in het kleinste detail kunt regelen tot compacte outdoor koelkast voor een fris biertje. Kies de koelkast die past bij uw wensen en ervaar het comfort.

De voordelen van een koelkast in uw buitenkeuken

Het hebben van een koelkast in uw buitenkeuken heeft eindeloze voordelen. Zo heeft u uw drankjes én verse gerechten altijd direct, gekoeld bij de hand. Maar een koelkast zorgt voor meer dan praktisch comfort bij het buitenkoken. De outdoor coolers van COOXS zijn ook een lust voor het oog in een exclusieve design buitenkeuken. Zeker de exclusieve Fhiaba wijnkasten met de handgemaakte, houten schappen zijn een eye-catcher in uw buitenkeuken.

Voor welk type koelkast gaat u?

Bij COOXS werken we alleen met de beste merken op het gebied van outdoor cooling. Merken die staan voor kwaliteit en comfort tot in de kleinste details. Gaat u voor de compacte Caso Barbecue Cooler of toch liever de high-end Fhiaba wijnkast? De buitenleven-experts van COOXS zorgen ervoor dat uw buitenkoelkast perfect geïntegreerd wordt in uw COOXS buitenkeuken.

`">