Het nieuwe inductie koken voor buiten met Indu+

Inductie en teppanyaki voor in uw COOXS

Inductie is het nieuwe koken. Deze nieuwe, duurzame manier van koken maakt al enkele jaren een opmars in keukenland. Want naast dat inductie duurzaam is, is het ook praktisch en veilig. En dat is het helemaal wanneer u inductie buiten toepast. Met de inductie- en teppanyaki-kookplaten van Indu+ is dat namelijk mogelijk. Dit unieke Belgische merk levert kookplaten, van hoogwaardige kwaliteit voor buiten. 

Ontdek de modellen

Indu+ kookplaat buitenkeuken

TEPPANYAKI 380

Bakken op de Japanse manier

Indu+ kookplaat buitenkeuken

TEPPANYAKI 580

Volop bakruimte voor de Japanse manier

Indu+ kookplaat buitenkeuken

MULTIFLEX

Dubbele inductie voor ieder gerecht

Indu+ kookplaat buitenkeuken

WOK

Ieder wokgerecht eenvoudig bereiden

Integreer Indu+ in uw buitenkeuken

Een inductie-kookplaat of teppanyaki voor buiten is nog comfortabeler wanneer u deze integreert in een COOXS buitenkeuken. De combinatie van Indu+ met COOXS is uniek. Door de keuken heeft u alles binnen handbereik. Van stromend water tot gekoelde drankjes uit de koelkast. Laat een maatwerk ontwerp maken door onze adviseurs en ontdek het zelf.

Laat alles samenkomen

Koken op inductie is niet alleen heel geschikt als de basis voor buitenkoken maar kan ook goed gecombineerd worden met een Big Green Egg of Beefeater gasbarbecue. Door barbecueën te combineren met een eenvoudige manier van buiten koken, zoals inductie, heeft u het beste van twee werelden.

52 PAGINA'S COOXS INSPIRATIE

Download ons inspiratieboek!