Inductie kookplaat in buitenkeuken? Ontdek Indu+

Lees meer

Inductie is het nieuwe koken. Deze nieuwe, duurzame manier van koken maakt al enkele jaren een opmars in keukenland. Want naast dat inductie duurzaam is, is het ook praktisch en veilig. En dat is het helemaal wanneer u inductie buiten toepast. Met de inductie- en teppanyaki-kookplaten van Indu+ is dat namelijk mogelijk. Dit unieke Belgische merk levert kookplaten, van hoogwaardige kwaliteit voor buiten. 

Een inductie-kookplaat of teppanyaki voor buiten is nog comfortabeler wanneer u deze integreert in een COOXS buitenkeuken. De combinatie van Indu+ met COOXS is uniek. Door de keuken heeft u alles binnen handbereik. Van stromend water tot gekoelde drankjes uit de koelkast. Laat een maatwerk ontwerp maken door onze adviseurs en ontdek het zelf.

Koken op inductie is niet alleen heel geschikt als de basis voor buitenkoken maar kan ook goed gecombineerd worden met een Big Green Egg of Beefeater gasbarbecue. Door barbecueën te combineren met een eenvoudige manier van buiten koken, zoals inductie, heeft u het beste van twee werelden.

Ontdek de modellen

Multiflex

Wok

Teppanyaki 380

Teppanyaki 580