Fulgor Milano: Italiaans verfijnd buiten koken

Design barbecues gemaakt van de beste materialen

De barbecues van Fulgor Milano zijn herkenbaar, eigenzinnig en de perfecte verrijking van uw COOXS buitenkeuken. Doordat de barbecues een chique modern design hebben, passen ze perfect in de COOXS buitenkeukens. En naast dat exclusieve design van de barbecues zijn deze ook nog eens heel comfortabel in gebruik. Zo zult u de ultieme buitenbeleving ervaren in uw eigen tuin.

Ontdek de modellen

Beefeater gasbarbecue inbouw buitenkeuken

HOOD BLACK

Zwarte gasbarbecue met hoge deksel

Beefeater gasbarbecue inbouw buitenkeuken

FLAT BLACK

Zwarte gasbarbecue met compacte deksel

Beefeater gasbarbecue inbouw buitenkeuken

HOOD RVS

RVS gasbarbecue met hoge deksel

Beefeater gasbarbecue inbouw buitenkeuken

FLAT RVS

RVS gasbarbecue met compacte deksel

Precies passend in uw COOXS

Een Fulgor Milano barbecue is pas echt compleet als die hoogwaardig verwerkt is in een exclusieve buitenkeuken; COOXS verstaat die kunst. De exclusieve, maatwerk COOXS buitenkeukens worden ontworpen als een geheel met de barbecue zodat een complete buitenbeleving ontstaat. Dat is de perfecte combinatie van Italiaans en Nederlands design.

Luxe materialen als basis van succes

Het is niet voor niets dat wij zo graag werken met de exclusieve barbecues van Fulgor Milano. De visie over design én materiaalgebruik sluit perfect aan op de visie van COOXS. Zo worden de barbecues gemaakt van het beste, zeewaardige RVS. Ook de optionele zwarte afwerking is van de beste kwaliteit zodat u niet alleen gegarandeerd bent van ultiem comfort, maar hier ook op de lange termijn van kunt genieten.

52 PAGINA'S COOXS INSPIRATIE

Download ons inspiratieboek!