Fhiaba outdoor koelkasten als verlengstuk voor uw buitenkeuken

Italiaanse koelkasten voor buiten

Gemaakt van de beste materialen met vooruitstrevende techniek én geschikt voor buitengebruik. De buitenkoelkasten van Fhiaba zijn niet zomaar koelkasten. Het exclusieve RVS interieur is een lust voor het oog en hygiënisch in gebruik. In combinatie met het glas en de houten details is deze outdoor koelkast de perfecte koelkast voor uw buitenkeuken. Wilt u de perfecte eenheid met de COOXS buitenkeuken? Laat de koelkast dan uitvoeren met een eigen front en er ontstaat een designmeubel dat ook nog eens heel comfortabel is.

Ontdek de modellen

Beefeater gasbarbecue inbouw buitenkeuken

BEVERAGE COOLER

Koelkast met twee temperatuurzones

Beefeater gasbarbecue inbouw buitenkeuken

WINE COOLER

De ultieme wijnklimaatkast voor uw buitenkeuken

Beefeater gasbarbecue inbouw buitenkeuken

DRAWER FRIDGE

Koelkast en vriezer in één element

Koelen in zones

De Fhiaba koelkasten zijn er in drie versies: de ‘Beverage’, de ‘Wine’ en de ‘Drawer’. Bij alle drie de koelkasten kunt u de temperatuur instellen in twee verschillende zones. Bij de wijn-klimaatkast zijn deze temperaturen zelfs speciaal afgestemd op de ideale temperatuur voor uw wijn. Bij de lade-versie kunt u er voor kiezen om een van de lades (of allebei) te laten functioneren als vriezer. Zo bent u nóg flexibeler tijdens die comfortabele zomer-barbecue.

Ultiem in afwerking en design

Italiaans design staat bekend om haar verfijning tot in de kleinste details; de Fhiaba koelkasten doen daar niet voor onder. De chique materialen worden door de eigen vakmensen in Italië verwerkt tot een ultiem eindproduct dat niet alleen heel veel comfort brengt, maar ook een lust voor het oog is. Genieten op alle fronten.

52 PAGINA'S COOXS INSPIRATIE

Download ons inspiratieboek!