Fhiaba outdoor koelkast voor buitenkeuken

Lees meer

Gemaakt van de beste materialen met vooruitstrevende techniek én geschikt voor buitengebruik. De buitenkoelkasten van Fhiaba zijn niet zomaar koelkasten. Het exclusieve RVS interieur is een lust voor het oog en hygiënisch in gebruik. In combinatie met het glas en de houten details is deze outdoor koelkast de perfecte koelkast voor uw buitenkeuken. Wilt u de perfecte eenheid met de COOXS buitenkeuken? Laat de koelkast dan uitvoeren met een eigen front en er ontstaat een designmeubel dat ook nog eens heel comfortabel is.

De Fhiaba koelkasten zijn er in twee versies: de ‘Beverage’ en de ‘Wine’. Bij beide koelkasten kunt u de temperatuur instellen in twee verschillende zones. Bij de wijn-klimaatkast zijn deze temperaturen zelfs speciaal afgestemd op de ideale temperatuur voor uw wijn.

Italiaans design staat bekend om haar verfijning tot in de kleinste details; de Fhiaba koelkasten doen daar niet voor onder. De chique materialen worden door de eigen vakmensen in Italië verwerkt tot een ultiem eindproduct dat niet alleen heel veel comfort brengt, maar ook een lust voor het oog is. Genieten op alle fronten.

Ontdek de verschillende modellen

Beverage cooler

Wine cooler

Drawer fridge