Braaimaster in maatwerk buitenkeuken

Lees meer

Naast de gebruikelijke barbecues op gas en kolen zijn er veel meer mogelijkheden voor het buiten koken. En de braai van Braaimaster bewijst dit. De braai komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar deze veel gebruikt wordt. Door de combinatie van een haard en grill is de braai het perfecte buiten-kooktoestel. Wilt u maximaal genieten van de Braaimaster? Integreer deze dan in een COOXS buitenkeuken. Met de combinatie van een exclusieve buitenkeuken en de Braaimaster gaat er een wereld voor u open. Een wereld van ultiem buiten koken én genieten.

Door de Braaimaster te integreren in een COOXS buitenkeuken zult u maximaal genieten van het buitenleven. De braai wordt op een mooie manier geïntegreerd in de buitenkeuken waarbij u de braai compleet kunt maken met andere accessoires. Wat dacht u van een exclusieve buitenkoelkast of een praktische inductie kookplaat?

Bezoek de website van Braaimaster

Bij COOXS is alleen het allerbeste goed genoeg. Van materialen tot service en afwerking; alles moet kloppen. Daarom werken wij intensief samen met Braaimaster. En het resultaat van die samenwerking zult u ervaren; door bijvoorbeeld de mooie aansluiting van de verschillende materialen op elkaar.

Ontdek de verschillende modellen

FS Duo Black RVS