Luxe buitenkeuken met Big Green Egg barbecue 

Comfortabel en authentiek grillen

Het merk voor de echte barbecue-liefhebber: Big Green Egg. Deze kamado is de meest veelzijdige barbecue die u zich kunt wensen. Met zijn tot op de 5 graden nauwkeurig in te stellen temperatuur kunt u er alle kanten mee op. Appeltaart, pizza of entrecote: het kan gemaakt worden met deze alleskunner. Geïntegreerd in de COOXS buitenkeuken haalt u er alles uit wat er in zit. Laat de late zomeravonden maar komen.

Benieuwd naar de Big Green Egg, geïntegreerd in een COOXS? Bekijk dan dit maatwerk ontwerp.

Ontdek de modellen

Big Green Egg MiniMax

MINIMAX

Voor naast de grote Egg’s en onderweg

Big Green Egg Medium

MEDIUM

De beste middenmaat en toch ruim

Big Green Egg Large

LARGE

Meest gekozen Egg voor de hele familie

Big Green Egg XLarge

XLARGE

Voor grote groepen en grote gerechten

Big Green Egg in een COOXS

COOXS werkt nauw samen met Big Green Egg, en dat ziet u. De Big Green Egg barbecues zijn naadloos geïntegreerd in de COOXS buitenkeukens. Doordat iedere COOXS buitenkeuken op maat wordt vervaardigd kan ook ieder model Big Green Egg geïntegreerd worden. Zo ontstaat de ultieme combinatie van comfort en design.

Laat u inspireren door de Big Green Egg

De Big Green Egg is niet alleen een genot voor de barbecue liefhebber. Ook het design is om door een ringetje te halen. De strakke afwerking maakt het tot een ware eye-catcher in uw COOXS buitenkeuken. En door de deels levenslange garantie kunt u daar jaren van genieten!

FAQ

Kan mijn Big Green Egg ingebouwd worden in een COOXS buitenkeuken?

Heeft u een Big Green Egg in de maat Medium, Large of XLarge dan kan deze ingebouwd worden in uw COOXS buitenkeuken. Ook wanneer het een ouder model betreft. Heeft u een andere maat Big Green Egg (bijvoorbeeld de Small of XXLarge) dan adviseren wij om deze niet in te bouwen maar om los te houden van de buitenkeuken.

Kan de buitenkeuken met Big Green Egg verrijdbaar gemaakt worden?

Ja, zowel alleen het deel met de Big Green Egg als de hele buitenkeuken kan verrijdbaar gemaakt worden. Onze buitenkeuken-adviseurs kunnen u informeren over alle mogelijkheden.

Is er afzuiging nodig voor de Big Green Egg?

Wanneer de Big Green Egg permanent ingebouwd wordt in de buitenkeuken en de buitenkeuken onder een overkapping staat met weinig ventilatie dan is afzuiging aan te raden. Neem contact op met onze buitenkeuken-adviseurs voor meer informatie.

52 PAGINA'S COOXS INSPIRATIE

Download ons inspiratieboek!