Beefeater bbq: naadloos geïntegreerd in COOXS buitenkeuken

Lees meer

Australië is bij uitstek het land dat bekend staat om zijn barbecue-cultuur. Logisch dus dat het vooruitstrevende merk Beefeater uit Australië afkomstig is. De barbecues van Beefeater worden gekenmerkt door de ultieme combinatie van comfort en design. De multifunctionele gasbarbecues hebben een strakke vormgeving en worden volledig vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Daardoor kunnen de barbecues het hele jaar buiten te staan.

Een Beefeater barbecue is nog mooier wanneer hij in de buitenkeuken is ingebouwd. Het strakke design van de Beefeater barbecues sluit strak aan op het design van de COOXS buitenkeukens. Zij kunnen dan ook naadloos in het maatwerk van de COOXS buitenkeukens worden ingebouwd. Zo combineert u design met comfort. Meer inspiratie? Bekijk onze buitenkeukens via onderstaande button.

Bekijk buitenkeukens

Als echte ‘barbecue-masters’ weten ze in Australië als de beste welke materialen de échte barbecue-liefhebber nodig heeft. Daarom zijn de Beefeater barbecues ook gemaakt van de allerbeste materialen. De hele basis van de barbecue bestaat uit hoogwaardig RVS. En ook aan de binnenzijde is veel aandacht bestaat. Van efficiënte branders tot doordachte roosters, de Beefeater gasbarbecue is het toonbeeld van perfectie.

Ontdek de modellen

Hood

Flat

Side