Beefeater: Onvervalst, Australisch buiten koken

Ultiem comfort verpakt in modern design

Australië is bij uitstek het land dat bekend staat om zijn barbecue-cultuur. Logisch dus dat het vooruitstrevende merk Beefeater uit Australië afkomstig is. De barbecues van Beefeater worden gekenmerkt door de ultieme combinatie van comfort en design. De multifunctionele gasbarbecues hebben een strakke vormgeving en worden volledig vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Daardoor kunnen de barbecues het hele jaar buiten te staan.

Benieuwd naar Beefeater in COOXS? Ontdek dan dit exclusieve buitenkeuken-ontwerp.

Ontdek de modellen

Beefeater gasbarbecue inbouw buitenkeuken

HOOD

De ultieme, moderne gasbarbecue

Beefeater gasbarbecue inbouw buitenkeuken

FLAT

Gasbarbecue met efficiënte deksel

Beefeater gasbarbecue inbouw buitenkeuken

SIDE

Ideaal voor naast de barbecue

Exact passend in uw COOXS

Een Beefeater barbecue is nog mooier wanneer hij in de buitenkeuken is ingebouwd. Het strakke design van de Beefeater barbecues sluit strak aan op het design van de COOXS buitenkeukens. Zij kunnen dan ook naadloos in het maatwerk van de COOXS buitenkeukens worden ingebouwd. Zo combineert u design met comfort. Meer inspiratie? Bekijk onze buitenkeukens via onderstaande button.

Gemaakt van de beste materialen

Als echte ‘barbecue-masters’ weten ze in Australië als de beste welke materialen de échte barbecue-liefhebber nodig heeft. Daarom zijn de Beefeater barbecues ook gemaakt van de allerbeste materialen. De hele basis van de barbecue bestaat uit hoogwaardig RVS. En ook aan de binnenzijde is veel aandacht bestaat. Van efficiënte branders tot doordachte roosters, de Beefeater gasbarbecue is het toonbeeld van perfectie.

52 PAGINA'S COOXS INSPIRATIE

Download ons inspiratieboek!