Buitenkeuken met pizzaoven | Luxe in eigen tuin

Lees meer

Italië staat bekend om zijn unieke, culinaire cultuur. Wie denkt aan Italië denkt al snel aan verse pasta en pizza. Niet gek dus dat hét merk op het gebied van pizza-ovens uit Italië komt. Sinds 1977 ontwerpt, produceert en levert Alfa Forni pizza-ovens voor restaurants en particulieren. Met een Alfa pizza-oven heeft u een verse Italiaanse pizza binnen handbereik. De authentieke manier van bakken, die tegelijkertijd eenvoudig onder de knie is te krijgen, zorgt voor de ultieme smaakbeleving. Buiten genieten op zijn best.

Een pizza-oven zorgt voor onvergetelijke buiten-avonden, is comfortabel en gemakkelijk in gebruik. U haalt helemaal alles uit uw pizza-oven door deze te combineren met een COOXS buitenkeuken. Met een COOXS buitenkeuken heeft u alles binnen handbereik. Van stromend water tot aan een koelkast en volop opbergruimte. En de Alfa pizza-ovens passen perfect bij het moderne design van COOXS.

De pizza-ovens van Alfa Forni zijn verkrijgbaar als hout-gestookte en gasgestookte modellen. Zo kunt u zelf kiezen voor de variant die het beste bij u past. Houdt u van gemak, dan zal de gasgestookte pizza-oven u waarschijnlijk het beste bevallen. Wilt u liever koken op de echte, authentiek Italiaanse manier? Dan is een hout-gestookte pizza-oven de beste optie. Wij kunnen ons voorstellen dat u de voordelen van beide manieren inziet. In dat geval kunt u zelfs kiezen voor een hybride oven. Zo kunt u op beide manieren de beste pizza’s maken.

Ontdek de modellen

Moderno 1 Pizza

Moderno 2 Pizze

Moderno 3 Pizze

Moderno 5 Pizze