Luxe accessoires maken uw buitenkeuken compleet

De beste merken om uw COOXS compleet te maken

COOXS gebruikt accessoires van de mooiste merken om uw buitenkeuken helemaal af te maken. Merken die met hun design, kwaliteit en service op één lijn staan met COOXS. Zij vormen de perfecte aanvulling op onze producten. Neem contact met ons op en ontdek de verrassende mogelijkheden.

Ontdek de unieke merken met wie wij samenwerken

Compacte COOXS buitenkeuken zwart stadstuin

BIG GREEN EGG

De ultieme kamado barbecue

Detail gas COOXS

PITT COOKING

Exclusieve design gaspitten

Moderne buitenkeuken met pizza oven en houtopslag

ALFA FORNI

De authentieke pizza-oven op gas of hout

Moderne buitenkeuken met gasbarbecue

BEEFEATER

Luxe, Australische design barbecues

Indu+ kookplaat buitenkeuken

INDU+

Comfortabele kookplaten voor buiten

Impressie buitenkeuken met Braaimaster en Big Green Egg

BRAAIMASTER

Puur Zuid-Afrikaans koken op vuur

Impressie COOXS buitenkeuken met bar

FULGOR MILANO

De high-end, Italiaanse gasbarbecue

Impressie COOXS buitenkeuken met koelkast

FHIABA

Design koelkasten voor uw buitenkeuken

Hoogwaardig design

De esthetiek van een COOXS keuken wordt mede bepaald door de toegepaste accessoires. Daarom leveren wij enkel accessoires die passen bij het design en het afwerkingsniveau van COOXS. Tot in de details afgewerkt en gemaakt van hoogwaardige materialen.

De beste kwaliteit

Een mooi product hoeft nog geen goed product te zijn. Maar wel met de accessoires van COOXS. De merken waar COOXS mee samenwerkt hebben eenzelfde visie als het gaat om kwaliteit, service en garantie. Meer lezen over deze garanties? Kijk dan snel verder bij Service & Garantie.

Buitenkeuken met barbecue

De basis voor de meeste buitenkeukens is de barbecue. Deze ontspannen manier van buiten koken is de laatste jaren steeds populairder. Of u nu barbecuet op gas met een luxe Beefeater barbecue of op kolen met de Big Green Egg; barbecueën staat garant voor plezier en comfort. En wanneer u uw barbecue in laat bouwen in een maatwerk COOXS buitenkeuken is dat comfort nog completer.

Laat uw eigen barbecue inbouwen

Bij COOXS is maatwerk geen optie maar het uitgangspunt voor iedere buitenkeuken. Zo passen wij ons aan naar uw wensen, de situatie én uw eigen barbecue. Of het nu een kamado barbecue is of een model op gas, zolang het binnen de technische specificaties van uw barbecue kan, kunnen wij hem inbouwen. Neem contact op met onze buitenkeuken-designers en u zult zelf ervaren hoe het comfort van uw eigen barbecue samensmelt met de luxe van een COOXS buitenkeuken.

52 PAGINA'S COOXS INSPIRATIE

Download ons inspiratieboek!