Luxe buitenkeukens op maat - Informatie 2024

Ieder mens heeft unieke wensen. Het ligt daarom voor de hand dat COOXS maatwerk levert op basis van uw ideeën. Bij het ontwerpen van uw buitenkeuken kijken wij naar drie aspecten: het ontwerp, de materialen en de accessoires. Met de combinatie van deze drie facetten creëren wij uw unieke buitenkeuken.

Vraag magazine aan

Exclusieve buitenkeuken met wijnkoelkast en gaspitten

Allereerst kijken we naar het ontwerp en de gewenste vorm van uw design buitenkeuken. Dit is volledig afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Door het maatwerk concept van COOXS is gelukkig (bijna) alles mogelijk! Of u een rechte keuken, een met een hoek wilt, of voor opties kiest als een bar of geïntegreerde tafel. Onze ontwerpers maken een passend ontwerp.

Ga naar ontwerpen

Ieders smaak is weer anders, dus ook iedere COOXS buitenkeuken is maatwerk. Door het combineren van de mooiste materialen creëren wij de stijl die bij u past. Van modern tot meer klassiek. Om goed aan te kunnen sluiten op uw wensen en situatie bieden wij een ruime collectie aan materialen. Van metaal in alle RAL-kleuren tot aan marmer- en betonlook aanrechtbladen.

Ga naar materialen

De collectie accessoires van COOXS maken uw buitenkeuken helemaal af. Of het nu gaat om een exclusieve barbecue van een topmerk als Big Green Egg, een pizza-oven van Alfa Forni, of een hoogwaardig afgewerkte spoelbak met designkraan. Wij bieden u een ruim scala aan mogelijkheden in onze buitenkeukens. Allemaal conform de kwaliteitseisen van COOXS.

Ga naar accessoires

Wat is een buitenkeuken?

buitenkeuken met green egg

Luxe buitenkeukens zijn hard in opkomst. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor het comfort van een buitenkeuken. Maar wat is een buitenkeuken exact? Soms wordt de term gebruikt voor een verrijdbare barbecue, maar wij zien een buitenkeuken anders. Een COOXS buitenkeuken is een complete keuken met het comfort van binnen, maar dan buiten. Dus met kasten, lades en comfortabele accessoires zoals een spoelbak. Compleet voor het ultieme buitenleven.

Ontdek gerealiseerde projecten

De zekerheden van COOXS

De maatwerk buitenkeukens van COOXS zijn zeer solide. Zo kunnen de buitenkeukens zonder problemen in de buitenlucht geplaatst worden. Om dit te bereiken maken we gebruik van de beste materialen. Van robuust aluminium, afgewerkt met een luxe poedercoating tot en met het beste keramiek. Dit verzekeren wij in onze 5 jaar garantie.

Meer lezen

5 years warranty

Premium outdoor quality
  • moderne witte buitenkeuken
  • buitenkeuken onder overkapping met big green egg
  • zwarte buitenkeuken met green egg
  • buitenkeuken rood roze kleur
  • moderne zwarte buitenkeuken
  • strakke buitenkeuken met bbq

Buitenkeuken op maat

Buiten koken met een COOXS buitenkeuken op maat is veel meer dan barbecueën in de zomer. Het is een complete beleving die binnen naar buiten brengt en waar ultiem genoten wordt van het buitenleven. Comfort dat altijd dichtbij is én ready-to-go. Genieten in een handomdraai noemen wij dat.

Wilt u een design buitenkeuken laten maken maar twijfelt u nog over hoe uw buitenkeuken eruit moet komen te zien of welke accessoires u wilt integreren? Neem dan contact op met onze buitenleven-experts en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Wij zien er naar uit u te verwelkomen in onze studio.

Wat zijn de voordelen van een buitenkeuken?
Het is niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor een luxe buitenkeuken. Maar wat zijn nu exact de voordelen? We leven tegenwoordig steeds meer buiten en leren de natuur opnieuw te waarderen. Een maatwerk buitenkeuken is de ideale uitvalsbasis voor dat buitenleven. De plek waar u samenkomt met familie en vrienden en ook de meest heerlijke gerechten kunt bereiden.

Buitenkeuken zelf samenstellen
Helemaal naar uw zin, afgestemd op uw unieke wensen. De COOXS buitenkeukens zijn compleet zelf samen te stellen. Op een basis van vergaand maatwerk creëeren de COOXS designers samen met u een unieke buitenkeuken.

Het zelf samenstellen van de buitenkeuken is niet een kwestie van standaard elementen combineren. Het is het samenvoegen van unieke elementen die de COOXS uw droomkeuken maken. Maak nu een afspraak in onze sfeervolle studio of bij u thuis en begin met het zelf samenstellen van uw buitenkeuken.

Buitenkeuken met bar: centrum van uw terras
Steeds vaker komt het voor: een buitenkeuken die fungeert als bar. Zo wordt de COOXS buitenkeuken multifunctioneel en is het als vanzelf het centrum van uw terras. Integreer luxe accessoires zoals een Big Green Egg barbecue, Fhiaba wijnkoelkast of één van de andere essentials en maak het comfort van uw buitenkeuken met bar compleet.

Een bar aan de buitenkeuken kan op veel verschillende manieren. Wat dacht u van een bar aan de achterzijde zodat gasten eenvoudig aan kunnen schuiven. Of een bartafel in het verlengde van uw buitenkeuken voor unieke diners buiten, tot in de late uurtjes.