Buitenkeuken op maat: Geniet van het buitenleven

Buitenkeukens op maat met unieke ontwerpen

Ieder mens heeft unieke wensen. Het ligt daarom voor de hand dat COOXS maatwerk levert op basis van uw ideeën. Bij het ontwerpen van uw buitenkeuken kijken wij naar drie aspecten: het ontwerp, de materialen en de accessoires. Met de combinatie van deze drie facetten creëren wij uw unieke buitenkeuken.

Ontwerpen

Allereerst kijken we naar het ontwerp en de gewenste vorm van uw buitenkeuken. Dit is volledig afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Door het maatwerk concept van COOXS is gelukkig (bijna) alles mogelijk! Of u een rechte keuken, een met een hoek wilt, of voor opties kiest als een bar of geïntegreerde tafel. Onze ontwerpers maken een passend ontwerp.

Materialen

Ieders smaak is weer anders, dus ook iedere COOXS buitenkeuken is uniek. Door het combineren van de mooiste materialen creëeren wij de stijl die bij u past. Van modern tot meer klassiek. Om goed aan te kunnen sluiten op uw wensen en situatie bieden wij een ruime collectie aan materialen. Van metaal in alle RAL-kleuren tot aan marmer- en betonlook aanrechtbladen.

Accessoires

De collectie accessoires van COOXS maken uw buitenkeuken helemaal af. Of het nu gaat om een exclusieve barbecue van een topmerk als Big Green Egg, een pizza-oven van Alfa Forni, of een hoogwaardig afgewerkte spoelbak met designkraan. Wij bieden u een ruim scala aan mogelijkheden in onze buitenkeukens. Allemaal conform de kwaliteitseisen van COOXS.

Wat is een buitenkeuken?

Buitenkeukens zijn hard in opkomst. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor het comfort van een buitenkeuken. Maar wat is een buitenkeuken exact? Soms wordt de term gebruikt voor een verrijdbare barbecue, maar wij zien een buitenkeuken anders. Een COOXS buitenkeuken is een complete keuken met het comfort van binnen, maar dan buiten. Dus met kasten, lades en comfortabele accessoires. Compleet voor het ultieme buitenleven.

Wat zijn de voordelen van een buitenkeuken?

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor een buitenkeuken. Maar wat zijn nu exact de voordelen? We leven tegenwoordig steeds meer buiten en leren de natuur opnieuw te waarderen. Een buitenkeuken is de ideale uitvalsbasis voor dat buitenleven. De plek waar u samenkomt met familie en vrienden en ook de meest heerlijke gerechten kunt bereiden.

Ontwerpen

Impressie COOXS buitenkeuken met pizza-oven

ONTWERP 01

Design buitenkeuken met pizza-oven

Vanaf €26.000,-

Impressie buitenkeuken met Big Green Egg

ONTWERP 02

Compacte buitenkeuken voor stadstuin

Vanaf €16.500,-

Impressie COOXS buitenkeuken met koelkast

ONTWERP 03

Moderne buitenkeuken met Big Green Egg

Vanaf €30.500,-

De zekerheden van COOXS

De buitenkeukens van COOXS zijn zeer solide. Zo kunnen de buitenkeukens zonder problemen in de buitenlucht geplaatst worden. Om dit te bereiken maken we gebruik van de beste materialen. Van robuust aluminium, afgewerkt met een luxe poedercoating tot en met het beste keramiek. Dit verzekeren wij in onze 5 jaar garantie.

Buitenkeuken op maat

Buiten koken met een COOXS buitenkeuken op maat is veel meer dan barbecueën in de zomer. Het is een complete beleving die binnen naar buiten brengt en waar ultiem genoten wordt van het buitenleven. Comfort dat altijd dichtbij is én ready-to-go. Genieten in een handomdraai noemen wij dat.

Buitenkeuken laten maken

Wilt u een buitenkeuken laten maken maar twijfelt u nog over hoe uw buitenkeuken eruit moet komen te zien of welke accessoires u wilt integreren? Neem dan contact op met onze buitenleven-experts en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Wij zien er naar uit u te verwelkomen in onze showroom.

FAQ

Wat kost een COOXS buitenkeuken?

Iedere COOXS buitenkeuken wordt op maat gemaakt; er is dus geen standaardprijs. Een indicatie van de prijzen vindt u hier, bij de voorbeeld-ontwerpen. Wilt u weten wat de door u gewenste buitenkeuken gaat kosten of welke mogelijkheden er zijn binnen uw budget? Neem dan contact met ons op.

Kan een COOXS buitenkeuken helemaal buiten staan?

Ja, iedere COOXS buitenkeuken wordt gemaakt van de beste materialen en is bestand tegen alle normale weersinvloeden zoals regen, zonlicht en vorst.

Moet een COOXS buitenkeuken afgedekt worden met een afdekhoes?

Nee, de COOXS buitenkeukens zijn bestand tegen alle normale weersinvloeden en hoeven dus niet afgedekt te worden. Juist door de buitenkeuken niet af te dekken kan deze goed ventileren, wat het beste is voor de materialen. U leest er alles over in deze blog.

Welk onderhoud heeft een COOXS buitenkeuken nodig?

De COOXS buitenkeukens zijn onderhoudsarm; u hoeft er dus weinig aan te doen. Enkel basis onderhoud zoals schoonmaken en het afstellen van de kasten dient periodiek te gebeuren. We hebben er een blog over geschreven met alle informatie; die vindt u hier.

In welke kleuren kan een COOXS buitenkeuken allemaal gemaakt worden?

De kasten van de buitenkeukens kunnen in iedere RAL-kleur gecoat worden; altijd passend bij uw wensen en situatie. Voor het werkblad heeft u de keuze uit tientallen kleuren. Van tijdloos beton tot chique marmer. Voorbeelden van de mogelijke kleurstellingen vindt u hier.

Kan mijn eigen barbecue ingebouwd worden in de COOXS buitenkeuken?

Jazeker! Iedere COOXS buitenkeuken wordt op maat gemaakt en kunnen we zo aanpassen aan uw eigen barbecue. 

Is voor de barbecue afzuiging nodig?

Dit hangt af van de situatie. Wanneer een barbecue onder een overkapping, zonder veel ventilatie geplaatst wordt is een vorm van afzuiging vaak aan te raden. Onze adviseurs kijken samen met u naar de beste oplossing. Een afspraak makern voor een vrijblijvend adviesgesprek kan hier.

52 PAGINA'S COOXS INSPIRATIE

Download ons inspiratieboek!