Buitenkeukens

Geniet van het buitenleven en ontdek de unieke ontwerpen

Iedere situatie en iedere wens is uniek. Daarom bouwen wij uw COOXS buitenkeuken op, op basis van maatwerk. Bij het ontwerpen van uw buitenkeuken kijken wij naar drie onderdelen: de vorm, de gewenste stijl en accessoires. De combinatie van deze drie elementen maken uw buitenkeuken een droom die uitkomt.

Detail van strakke afwerking van een COOXS buitenkeuken

Vorm

Allereerst kijken wij naar de gewenste vorm van uw buitenkeuken. Dit hangt alles af van uw situatie en uw wensen. Gelukkig kan (bijna) alles! Of het nu gaat om een rechte keuken, of een met een hoek. Eventueel zelfs met geïntegreerde tafel, gezellige bar of plantenbak – voor verse kruiden. Wij denken met u mee voor de beste vormgeving.

Sfeerbeeld van de materialenselectie van COOXS

Stijl

Ieders smaak is weer anders, dus ook iedere COOXS buitenkeuken is uniek. Door het combineren van de mooiste materialen creëeren wij de stijl die bij u past. Van modern tot meer klassiek. Om goed aan te kunnen sluiten op uw wensen en situatie bieden wij een ruime collectie aan materialen. Van metaal in alle RAL-kleuren tot aan marmer- en betonlook aanrechtbladen.

Sfeerbeeld van de materialenselectie van COOXS
COOXS buitenkeuken met zalm voor Big Green Egg

Accessoires

De collectie accessoires van COOXS maken uw buitenkeuken helemaal af. Of het nu gaat om een exclusieve barbecue van een topmerk als Big Green Egg of Napoleon Grills, of om een hoogwaardig afgewerkte spoelbak met designkraan. Wij bieden u een ruim scala aan mogelijkheden in onze buitenkeukens. Allemaal conform de kwaliteitseisen van COOXS.

Ontdek onze mogelijkheden

 De mogelijkheden met COOXS zijn eindeloos. Van modern tot landelijk of retro, iedere stijl kan neergezet worden met de buitenkeukens van COOXS. Ontdek een aantal van deze stijlen en opstellingen:

De zekerheden van COOXS

De buitenkeukens van COOXS zijn zeer solide. Zo kunnen de buitenkeukens zonder problemen in de buitenlucht geplaatst worden. Dit verzekeren wij in onze 5 jaar garantie.

Enkel topmerken

Wanneer u – net als wij – houdt van mooie merken dan zult u onderstaande merken kunnen waarderen. COOXS werkt namelijk enkel samen met partijen die hetzelfde denken over design, kwaliteit én service.