Buitenkeuken op maat: Geniet van het buitenleven

 

Buitenkeukens op maat met unieke ontwerpen

Ieder mens heeft unieke wensen. Het ligt daarom voor de hand dat COOXS maatwerk levert op basis van uw ideeën. Bij het ontwerpen van uw buitenkeuken kijken wij naar drie aspecten: het ontwerp, de materialen en de accessoires. Met de combinatie van deze drie facetten creëren wij uw unieke buitenkeuken.

Ontwerpen

Allereerst kijken we naar het ontwerp en de gewenste vorm van uw buitenkeuken. Dit is volledig afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Door het maatwerk concept van COOXS is gelukkig (bijna) alles mogelijk! Of u een rechte keuken, een met een hoek wilt, of voor opties kiest als een bar of geïntegreerde tafel. Onze ontwerpers maken een passend ontwerp.

Materialen

Ieders smaak is weer anders, dus ook iedere COOXS buitenkeuken is uniek. Door het combineren van de mooiste materialen creëeren wij de stijl die bij u past. Van modern tot meer klassiek. Om goed aan te kunnen sluiten op uw wensen en situatie bieden wij een ruime collectie aan materialen. Van metaal in alle RAL-kleuren tot aan marmer- en betonlook aanrechtbladen.

Accessoires

De collectie accessoires van COOXS maken uw buitenkeuken helemaal af. Of het nu gaat om een exclusieve barbecue van een topmerk als Big Green Egg of Napoleon Grills, of om een hoogwaardig afgewerkte spoelbak met designkraan. Wij bieden u een ruim scala aan mogelijkheden in onze buitenkeukens. Allemaal conform de kwaliteitseisen van COOXS.

Wat is een buitenkeuken?

Buitenkeukens zijn hard in opkomst. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor het comfort van een buitenkeuken. Maar wat is een buitenkeuken exact? Soms wordt de term gebruikt voor een verrijdbare barbecue, maar wij zien een buitenkeuken anders. Een COOXS buitenkeuken is een complete keuken met het comfort van binnen, maar dan buiten. Dus met kasten, lades en comfortabele accessoires. Compleet voor het ultieme buitenleven.

Wat zijn de voordelen van een buitenkeuken?

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor een buitenkeuken. Maar wat zijn nu exact de voordelen? We leven tegenwoordig steeds meer buiten en leren de natuur opnieuw te waarderen. Een buitenkeuken is de ideale uitvalsbasis voor dat buitenleven. De plek waar u samenkomt met familie en vrienden en ook de meest heerlijke gerechten kunt bereiden.

Ontdek onze mogelijkheden

Buitenkeuken voor de stadstuin

Strak zwart, stoer en comfortabel. Dit COOXS ontwerp heeft het helemaal. Deze minimalistische opstelling is perfect voor in de stadstuin. Hij voldoet ook uitstekend als  verlenging van een vrijstaande barbecue. 

Vanaf €15.250,-

Luxe buitenkeuken met tafel

Dit ontwerp heeft gezelligheid, comfort en samenzijn als uitgangspunt. Door de keuken te verlengen met een tafel zitten de gasten altijd dichtbij de kok. Gezellig voor zowel de kok als de gast! De keuken is luxueus uitgevoerd met een Big Green Egg en een dubbele PITT cooking.

Vanaf €33.400,-

De zekerheden van COOXS

De buitenkeukens van COOXS zijn zeer solide. Zo kunnen de buitenkeukens zonder problemen in de buitenlucht geplaatst worden. Om dit te bereiken maken we gebruik van de beste materialen. Van robuust aluminium, afgewerkt met een luxe poedercoating tot en met het beste keramiek. Dit verzekeren wij in onze 5 jaar garantie.

Enkel topmerken

Wanneer u – net als wij – houdt van mooie merken dan zult u onderstaande merken kunnen waarderen. COOXS werkt namelijk enkel samen met partijen die hetzelfde denken over design, kwaliteit én service.

Buitenkeuken op maat

Buiten koken met een COOXS buitenkeuken op maat is veel meer dan barbecueën in de zomer. Het is een complete beleving die binnen naar buiten brengt en waar ultiem genoten wordt van het buitenleven. Comfort dat altijd dichtbij is én ready-to-go. Genieten in een handomdraai noemen wij dat.

Buitenkeuken laten maken

Wilt u een buitenkeuken laten maken maar twijfelt u nog over hoe uw buitenkeuken eruit moet komen te zien of welke accessoires u wilt integreren? Neem dan contact op met onze buitenleven-experts en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Wij zien er naar uit u te verwelkomen in onze showroom.

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban