Buiten koken op inductie? Ontdek hier de voordelen

4 Oct 2021 | Blog

Bij een buitenkeuken denken we natuurlijk al snel aan een barbecue. En hoewel dat een geweldige manier is om buiten te koken, is er nog veel meer mogelijk. Opties waar u wellicht nog nooit aan gedacht heeft en toch heel comfortabel kunnen zijn. In deze blog leggen wij u alles uit over buiten koken op inductie. Ontdek de voordelen en ervaar het buitenleven optimaal!

Alleen of in combinatie met een barbecue

Inductie kent u waarschijnlijk wel van de binnen-keuken. Deze nieuwe manier van koken past niet alleen heel goed bij het gas-loos bouwen, maar is ook heel comfortabel. Omdat inductie ook beschikbaar is voor een buitenkeuken kunt u ervoor kiezen deze te gebruiken als centrale kookmogelijkheid. Zo kunt u alle gerechten die u normaal binnen bereidt, ook buiten eenvoudig bereiden. 

Ziet u de voordelen maar wilt u ook écht kunnen barbecueën? Kies dan voor een combinatie van een barbecue en inductie. Met deze combinatie bent u flexibel en kunt u eenvoudig meerdere gerechten tegelijkertijd maken. Of wat dacht u van een lekkere saus voor naast uw vleesgerecht?

Ook gemak in onderhoud met inductie

Niet alleen op het gebied van koken is inductie uitermate comfortabel; ook in het onderhoud zult u van uw inductie in de buitenkeuken genieten. Doordat de inductie aan de bovenzijde enkel bestaat uit een glazen plaat kunt u deze eenvoudig schoonmaken. Het is een kwestie van een doekje er overheen en de inductie is weer als nieuw.

Project moderne buitenkeuken Den Haag
Project moderne buitenkeuken Den Haag

Inductie past in modern design

Een inductie kookplaat heeft een strakke uitstraling met een moderne afwerking. Deze look past goed in het ontwerp van een eigentijdse buitenkeuken. Door het ontbreken van onnodige details komt de focus in het ontwerp van uw buitenkeuken compleet op de keuken te liggen en niet op de inductie kookplaat. De kunst van het weglaten in combinatie met optimaal kookcomfort.

Wat is het beste in uw situatie?

Zoekt u een buitenkeuken met inductie; of misschien wel een andere mogelijkheid om buiten te koken? De experts van COOXS nemen u graag mee in alle mogelijkheden en samen ontdekken we dé manier om buiten te koken die het beste bij u past. Maak nu een afspraak in onze inspirerende showroom.