Zo ontstaat uw buitenkeuken

Lees meer

De realisatie van een droom is een nauwkeurig proces. Zeker als dit úw droom is. Daarom  besteden wij ook veel aandacht aan het proces van realisatie van uw COOXS buitenkeuken. Een proces dat we stap voor stap samen doorlopen met als eindresultaat uw exceptionele  COOXS buitenkeuken. Lees snel verder en ontdek hoe uw COOXS buitenkeuken gerealiseerd wordt.

Auteur afbeelding

Geschreven door

Christiaan Morren
buitenkeuken productie op maat buitenkeuken monteur
De realisatie van een droom is een nauwkeurig proces
CHRISTIAAN MORREN

Naar de kern van uw droom tot het perfecte ontwerp van uw COOXS

U droomt al lange tijd van een buitenkeuken. De perfecte plek om optimaal te genieten van het buitenleven. Weet u al precies wat u wilt of twijfelt u nog over de uitvoering welke het beste bij u past? Samen met een COOXS buitenkeuken-designer gaat u terug naar de kern en komt u samen tot de perfecte opstelling. Dit werken wij uit in een 3D-ontwerp met een passende offerte zodat u precies weet hoe uw COOXS eruit komt te zien. Hierbij verrassen wij met creatieve ontwerpen en unieke mogelijkheden. In deze blog lichten wij een aantal van die mogelijkheden uit.

Van design naar realisatie: een zorgvuldig proces

Nadat u akkoord heeft gegeven op het ontwerp en de offerte gaan wij aan de slag met de realisatie van uw COOXS. De projectbegeleider neemt contact op over de uitvoeringsplanning en maakt een afspraak om de laatste details nog even exact in te meten op locatie. Is de realisatie van uw COOXS buitenkeuken een onderdeel van een totale (tuin-)renovatie? Dan stemmen wij de technische details uiteraard ook af met de andere partijen die bij de realisatie van uw droom betrokken zijn. Of dat nu de hovenier, aannemer, installateur of iemand anders is. Zo zorgen we voor een vloeiende en kloppende uitvoering van uw COOXS buitenkeuken. 

Klaar? Genieten en blijvend ontzorgd

Na montage is uw COOXS buitenkeuken klaar voor de zo lang van gedroomde ingebruikname. En uw COOXS is dan ook echt startklaar. Inclusief de essentials voor een goede barbecue zoals kolen en aanmaakblokjes. Het grote genieten kan beginnen. Heeft u na oplevering nog vragen of heeft u een service-vraag? Team COOXS staat dan nog steeds voor u klaar zodat u kunt blijven genieten van het comfort van COOXS.

Zelf ervaren hoe een COOXS buitenkeuken úw buitenleven gaat verrijken? Maak dan nu een afspraak en samen komen we tot het perfecte ontwerp en uiteindelijk de ultieme COOXS buitenkeuken!