Witte buitenkeuken: moderne eyecatcher vol comfort

Lees meer

Fris wit en modern: een witte buitenkeuken is een echte eyecatcher in uw tuin. Bij COOXS zijn alle kleuren mogelijk en dus ook een volledig witte buitenkeuken. Perfect passend in een eigentijdse Ibiza-tuin of juist als mooi contrast met meer donkere materialen of het groen in de tuin. In deze blog vertellen wij u alles over de mogelijkheden van een witte buitenkeuken.

Auteur afbeelding

Geschreven door

Gerard Jansen
Een witte buitenkeuken is een echte eyecatcher en past in veel tuinstijlen
GERARD JANSEN

Wit en wit: volop mogelijkheden met één kleur

Bij een witte buitenkeuken denkt men al snel aan een volledig witte keuken. En dat is uiteraard ook de basiss. Maar wist u dat daarbinnen nog volop mogelijkheden zijn? Allereerst kunnen de kasten van iedere COOXS buitenkeuken is veel verschillende kleuren wit gemaakt worden. Van Deep White tot Timeless White: er is altijd een kleurtoon die past bij uw woning en tuin. Ook met de Dekton werkbladen heeft u volop keus. Zo zijn er effen witte werkbladen in verschillende kleurtinten maar bijvoorbeeld ook met een matte of glanzende afwerking. En wilt u het wit iets doorbreken? Ga dan voor een witte marmer met subtiele ader.

Een witte buitenkeuken in uw tuinontwerp

Bij COOXS besteden we veel aandacht aan het inpassen van de buitenkeuken in uw tuinontwerp. Een keuken is namelijk geen op zichzelf staand element maar onderdeel van uw hele tuin-beleving. Een witte buitenkeuken is hierbij passend bij veel tuinstijlen. Heeft u een Ibiza-tuin met veel lichte tinten of juist een tuin met veel groen? Het is belangrijk om de exacte kleur wit hier goed op af te stemmen voor het perfecte eindresultaat.

Het onderhoud van een witte buitenkeuken

Een veel gestelde vraag is hoe het onderhoud van een witte buitenkeuken is. Wit is namelijk een kleur waar vuil goed zichtbaar op is. Daarom is dit ook een aspect waar u goed rekening mee moet houden. Komt uw buitenkeuken onder een boom te staan waar veel vuil vanaf komt? Dan adviseren wij om een werkblad te kiezen met meer structuur en patronen. Verder is het schoonmaken van een witte buitenkeuken net zo eenvoudig als iedere andere kleur omdat vuil niet in het werkblad of de coating trekt.

Ontwerp uw eigen buitenkeuken met onze buitenleven-experts

Onze buitenleven-experts werken iedere dag aan het ontwerpen en realiseren van exclusieve maatwerk buitenkeukens. Ook voor uw droom staan ze klaar. Maak nu een afspraak in onze inspirerende Studio of bij u thuis en laat u verrassen met een uniek ontwerp.