Uw buitenkeuken is écht compleet met PITT cooking

Lees meer

Oké, we geven het eerlijk toe: wij zijn fan. Fan van PITT cooking maar nog meer fan van de combinatie van COOXS met PITT cooking. In deze blog leggen wij uit waarom én waarom PITT cooking ook in uw COOXS buitenkeuken past.

Auteur afbeelding

Geschreven door

Christiaan Morren
pitt cooking outdoor gaspitten in cooxs buitenkeuken
Een echt Hollands product waarbij design en kwaliteit op de absolute nummer 1 staan
CHRISTIAAN MORREN

Twee merken. Een visie.

De gaspitten van PITT cooking zijn herkenbaar. De pitten en knoppen worden rechtstreeks in het werkblad verzonken voor de ultieme uitstraling én onderhoudsgemak. Een echt Hollands product waarbij design en kwaliteit op de absolute nummer 1 staan. De gaspitten van PITT cooking worden veel in binnenkeukens ingebouwd, maar wist u dat ze ook geschikt zijn voor een COOXS buitenkeuken?

En dat is niet zomaar ontstaan. Samen met PITT cooking hebben we gekeken hoe we deze geschikt konden maken voor buiten. Met wat aanpassingen is het gelukt en nu kunnen we dit kookcomfort ook voor buiten aanbieden. 

Als centraal kookelement Of als zijbrander naast de barbecue

Gaspitten van PITT cooking in uw COOXS buitenkeuken kunnen op twee manieren gebruikt worden. Als centraal kookelement of als zijbrander naast de barbecue. Wat het beste bij u past hangt af van de door u gewenste manier van koken.

Houdt u van het buitenleven maar bent u geen uitgesproken barbecue-liefhebber? Dan kunnen we de gaspitten als centraal kookelement in de keuken plaatsen. Met bijvoorbeeld 2, 3 of meer pitten kunt u ieder gerecht, buiten bereiden. 

Wel een echte barbecue-liefhebber? Dan zult u herkennen dat een gaspit voor naast de barbecue ideaal is. Een snel bijgerecht of saus is in een handomdraai klaargemaakt op de gaspitten van PITT cooking. Hierbij wordt er vaak voor gekozen om een enkele of dubbele PITT cooking te plaatsen.

Laat u adviseren

Twijfelt u nog over wat het beste bij u past of wilt u uw wensen laten samenkomen in één, allesomvattend ontwerp? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Dat kan bij ons, in de showroom of bij u op locatie. Wij zien er naar uit u te ontmoeten, kennis te maken en een passend voorstel voor u uit te werken.