Welke investering is er nodig voor een COOXS buitenkeuken?

20 aug 2019 | Tips

Iedere COOXS buitenkeuken is verschillend en wordt volgens de wensen van de klant samengesteld tot een uniek designproduct. De investering die daarbij komt kijken is dan ook iedere keer verschillend. Om u een goed beeld te geven van de te verwachten investering hebben wij hieronder een aantal prijsindicatie opgesteld. Wilt u een voorstel helemaal volgens uw wensen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak bij u thuis.

Basisopstelling

Deze compacte buitenkeuken biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagde barbecue en is zeer geschikt voor een kleinere tuin of terras. Achter de twee deurtjes kunt u alle spullen opbergen die u nodig heeft voor een geslaagde barbecue. De open vakken kunt u leeg houden of mooi decoreren met bijvoorbeeld blokken haardhout.

COOXS Basis opstelling

Aluminium kasten
Bar aan achterzijde
Dekton werkblad
Big Green Egg Large

€11.500,- incl. montageindicatie en BTW

Chic uitvoering

Dichtbij uw gasten tijdens het koken? Maak van uw buitenkeuken en tuintafel een en combineer een goed gesprek met gezelligheid en comfort. De keuken is voorzien van volop kastruimte en zelfs uitgevoerd met een geïntegreerde gaspit van PITT Cooking. Op deze manier combineert u specialistisch barbecuen op de Big Green Egg met het gemak van de PITT. Door de keuken uit te voeren met een unieke houtlook op de fronten en een keramiek werkblad is de keuken een echte eye-catcher in uw tuin

COOXS Chic opstelling

Aluminium kasten met tafel
Houtlook fronten
Dekton werkblad
Big Green Egg & PITT Cooking

€23.000,- incl. montageindicatie en BTW

U-opstelling

Groots genieten met een grote buitenkeuken. Deze opstelling biedt u alles wat u zich kunt wensen. Een geïntegreerde tafel en bar voor uw gasten (en uzelf) en alle accessoires voor veel, lange zomeravonden in uw tuin. De u-opstelling zorgt voor sfeer en intimiteit, waar u de keuken ook plaatst. Door een bescheiden materiaalkeuze is deze grote opstelling ook qua design optimaal in balans.

COOXS U opstelling

Aluminium kasten met tafel en bar
Houtlook fronten
Dekton werkblad
Luxe gasbarbecue

€40.000,- incl. montageindicatie en BTW

Een voorstel helemaal volgens uw wensen?

Ieder mens en iedere wens is uniek, daarom maken wij voor u een voorstel op maat. Wij komen graag bij u langs voor een goed advies en bijbehorend voorstel. Na het bezoek op locatie en de inventarisatie van uw wensen ontwerpen wij een COOXS buitenkeuken voor u en ontvangt u een duidelijke prijsopgave. Daarmee weet u volledig wat de investering voor u is.

Wilt u advies van de experts? Neem dan eenvoudig contact met ons op via mail, telefoon of WhatsApp.

Alle hier genoemde prijzen zijn indicaties, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.