Bestel nu de COOXS Waardebon en verras uw klant!

De COOXS Waardebon

Het is het streven van COOXS om het iedere professional in de tuin, van hovenier tot tuinarchitect, gemakkelijk te maken om een COOXS buitenkeuken te adviseren. Daarom presenteren wij u de COOXS waardebon! Met deze multifunctionele waardebon kunt u uw klanten verrassen én maakt u het uzelf gemakkelijk. Lees snel meer en bestel de waardebon eenvoudig via het COOXS Professional Portal.

Hoe werkt het?

Bent u bezig met een project en heeft uw klant interesse in een COOXS buitenkeuken? Dan kunt u de COOXS Waardebon overhandigen aan uw klant. De waardebon is voorzien van uw logo en is daarmee een persoonlijk cadeau richting uw klant. Wanneer de klant de bon bij ons inlevert ontvangt men daar bij opdracht een mooi verrassingspakket voor, waarmee het nog meer genieten wordt met een COOXS buitenkeuken.

Doordat de klant de bon inlevert, en wij uw logo weer zien weten wij dat de klant via u bij ons in binnengekomen. Dat waarderen én belonen we! Na oplevering van dit project zal er ook in uw richting een passende tegemoetkoming gaan. Zo creëeren we een win-win situatie voor iedereen.

Bestel de COOXS Waardebon via het Professional Portal

Wilt u gaan werken met de COOXS Waardebon? Bestel deze dan eenvoudig via het COOXS Professional Portal. U kunt uw logo uploaden, het gewenste aantal waardebonnen opgeven en binnen enkele werkdagen liggen de waardebon, voorzien van úw logo bij u op de mat.

Nog geen account bij het COOXS Professional Portal? Vraag deze dan nu eenvoudig aan via cooxs.nl/registreren.