Bestel nu de COOXS Waardebon en verras uw klant!

De COOXS Waardebon

Vanaf nu te bestellen: de COOXS Waardebon! Een multifunctionele bon waarmee u uw klanten kunt verrassen én het uzelf gemakkelijk maakt. Lees snel meer en bestel de waardebon via het COOXS Professional Portal.

Hoe werkt het?

Bent u bezig met een project en heeft uw klant interesse in een COOXS buitenkeuken? Dan kunt u de COOXS Waardebon overhandigen aan uw klant. De waardebon is voorzien van uw logo en is daarmee een persoonlijk cadeau richting uw klant. Wanneer de klant de bon bij ons inlevert ontvangt men daar een mooi verrassingspakket voor, waarmee het nog meer genieten wordt met een COOXS buitenkeuken.

Wij weten hiermee dat deze klant via u met COOXS in aanraking is gekomen, en dat belonen we. Na oplevering van het project bij de klant komt een passende tegemoetkoming ook uw kant op.

Bestel de COOXS Waardebon via het Professional Portal

De COOXS Waardebon is eenvoudig te bestellen via het Professional Portal. Uploadt uw logo, geef aan hoeveel waardebonnen u wenst te ontvangen en binnen enkele werkdagen liggen de waardebonnen, inclusief logo bij u op de mat.

Nog geen account bij het COOXS Professional Portal? Vraag deze dan nu eenvoudig aan via cooxs.nl/registreren.