Maatwerk buitenkeuken

Lees meer

Met een maatwerk buitenkeuken heeft u veel mogelijkheden. Heel veel mogelijkheden zelfs. In deze blog lichten wij 4 unieke mogelijkheden uit, waar u nog niet aan gedacht heeft. Lees snel verder en ontdek hoe u uw buitenkeuken ‘next-level’ maakt.

Auteur afbeelding

Geschreven door

Christiaan Morren
maatwerk keuken voor buiten keuken voor buiten op maat
Met een maatwerk buitenkeuken heeft u veel mogelijkheden.
CHRISTIAAN MORREN

1. In stijl met uw binnenkeuken

Over uw binnenkeuken heeft u goed nagedacht. Mooie kleuren, hoogwaardige materialen en accessoires die perfect bij uw wensen passen. Maar wist u dat u dit met uw buitenkeuken ook kunt doen? Nu zult u misschien denken: hoe is dit mogelijk dan, een keuken voor binnen kan toch niet buiten staan? Dat laatste is zeker waar. Daarom hebben wij bij COOXS een buitenkeuken ontworpen met de looks én de mogelijkheden van uw binnenkeuken. Zo wordt uw buitenkeuken niet alleen een hele comfortabele plek maar ook een echte eye-catcher in uw tuin. 

2. Inductie in uw buitenkeuken

Een barbecue op gas of kolen is natuurlijk mogelijk in uw buitenkeuken. Maar wist u dat er nog veel meer mogelijk is om buiten te koken? Denk dan bijvoorbeeld aan chique gaspitten óf inductie in uw buitenkeuken. Deze mogelijkheid is ideaal wanneer u graag buiten kookt, maar misschien minder fan van barbecueën bent. Of voor naast de barbecue: ideaal voor warme sauzen of een extra gerecht bij de barbecue. 

Tip: het lijkt op inductie maar is toch echt wat anders: een teppanyaki. Op de RVS plaat kunt u eenvoudig wat groenten of een lekker stuk vlees klaarmaken. En dat zonder een pan. Ook een teppanyaki kan voor buiten ingebouwd worden.

3. Nog meer warmte: een inbouwhaard

Een buitenkeuken is meer dan alleen buiten koken. Het is ook de plek waar u met vrienden en familie geniet tot in de late uurtjes, als de zon al lang onder gegaan is. Dan is wat extra warmte en sfeer altijd fijn. Hiervoor kunt u een haard in laten bouwen in uw buitenkeuken. Heeft u een buitenkeuken met bar? Dan kunt u denken aan een mooie, kleine tafelhaard waar u omheen zit. Een andere optie is om een grote haard te plaatsen in de buitenkeuken. Dan heeft u optimale warmte en sfeer.

4. Verlichting in uw maatwerk buitenkeuken

Kunt u geen genoeg krijgen van het buitenleven? Dan zult u waarschijnlijk tot in de late uurtjes willen genieten van uw maatwerk buitenkeuken. Naast de warmte van de haard is verlichting dan erg fijn. Maar wist u dat u deze verlichting ook in kunt bouwen in uw buitenkeuken? Zo kunnen we LED-strips inbouwen op meerdere plekken waardoor u het ontwerp van uw buitenkeuken mooi uitlicht. Zo zijn design en comfort ook ‘s avonds optimaal in balans.

Alle opties voor uw buitenkeuken bespreken met een échte expert? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Samen nemen we uw dromen, de situatie en alle mogelijkheden door. Zo komen we tot het perfecte ontwerp en kunt u binnenkort maximaal genieten van het comfort van buiten koken.