Hoe wij onze visie in elke buitenkeuken verwerken

Lees meer

Bij COOXS werken we iedere dag aan de meest diverse en unieke projecten. Van uitgebreide buitenkeukens vol accessoires tot compacte designkeukens in stadstuinen. Al die verschillende situaties en wensen maakt iedere COOXS buitenkeuken weer anders en altijd passend in de situatie. En toch zijn al die buitenkeukens, ondanks de verschillen, ook weer hetzelfde. Iedere COOXS buitenkeuken voldoet namelijk 100% aan onze visie op het (buiten)leven. Wat die visie is en hoe wij deze overal in verwerken leest u in deze blog.

Auteur afbeelding

Geschreven door

Christiaan Morren
buitenkeuken lade luxe materialen zorgvuldig vormgegeven buitenkeukens
Wij omvatten onze visie als ‘De droom van COOXS’
CHRISTIAAN MORREN

Onze visie op het (buiten)leven: de droom van COOXS

Wij omvatten onze visie als ‘De droom van COOXS’. Want vanuit die droom is COOXS ontstaan. Toen COOXS in 2018 ontstond zagen we dat mensen steeds meer binnen leven. Van weinig inspirerende kantoorlevens tot lange files en avonden thuis Netflixen. Een levensstijl die niemand volhoudt. Kijk maar naar de al jaren oplopende cijfers van burn-outs en depressies. Een serieus probleem dat bij de kern aangepakt moet worden.

Wij geloven dat, om dit op te lossen, de mens weer terug moet naar zijn basis: de natuur. Leven met de seizoenen en genieten van echte natuur. Maar waarom moet dit primitief en zonder het comfort dat we gewend zijn? Dit is een enorme barrière om echt ons leven van binnen naar buiten te verplaatsen. 

Hoe wij onze visie in alle details verwerken

Vanuit de visie dat ons leven van binnen naar buiten moet zijn we gaan kijken naar het huidige niveau van de buitenruimte. Wat ons opviel was dat juist de keuken (de plek waar we samenkomen, waar de dag begonnen en weer afgesloten wordt), vaak vergeten wordt. Daarom ontwikkelden we ons geheel eigen concept buitenkeukens. Van materialen die écht buiten kunnen staan en hoogwaardig afgewerkt zijn. 

Zo kan iedere COOXS buitenkeuken 100% buiten staan en dat zonder onder een overkapping te staan of met een afdekhoes afgedekt te worden. Ook de accessoires waar wij mee werken voldoen aan die hoge kwaliteitsstandaard. 

Een comfortabel leven gaat verder dan het buiten koken. Daarom doen wij er alles aan om ook de manier waarop wij uw COOXS buitenkeuken realiseren zo comfortabel mogelijk te maken. Van een maatwerk 3D-voorstel (zodat u een écht beeld krijgt van uw buitenkeuken) tot aan vakkundige montage en snelle service. Details waar wij veel waarde aan hechten en onderdeel zijn van het comfort van COOXS.

Zelf ervaren?

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden en zelf het comfort van COOXS wil ervaren. Daarom nodigen wij u graag uit in onze inspirerende showroom om hier niet alleen de mogelijkheden, maar juist ook onze visie en manier van werken te ervaren. Heeft u liever dat we eerst bij u thuis langskomen? Ook dat kan: een afspraak maken gaat eenvoudig via onderstaande button.