Dit is hoe wij uw buitenkeuken realiseren

Lees meer

Stap voor stap realiseren wij iedere COOXS buitenkeuken. Vol passie en met aandacht voor de kleinste details. Dat wat voor ons vanzelfsprekend is, maakt ons juist uniek. Ontdek hier welke stappen wij, samen met u, zetten om uw COOXS te realiseren.  

Auteur afbeelding

Geschreven door

Christiaan Morren
Stap voor stap realiseren wij iedere COOXS buitenkeuken
CHRISTIAAN MORREN

1. Kennismaking en advies

Alles begint met de eerste kennismaking. We plannen altijd een persoonlijk adviesgesprek zodat u weet wie wij zijn, en wij wie u bent én wat uw wensen zijn. Zo’n kennismakingsgesprek kunnen we plannen in de Studio in Kootwijkerbroek, of bij u thuis.

Tijdens de kennismaking bespreken we samen uw wensen en geven een advies in wat het beste bij uw wensen en de situatie past. Of het nu gaat om de opstelling, de te kiezen accessoires of de kleuren: wij denken in ieder detail met u mee.

2. Een uniek ontwerp op maat

Op basis van de kennismaking gaan wij aan de slag met een uniek, maatwerk voorstel. Zo’n voorstel bestaat uit een ontwerp in 3D en daarbij een gedetailleerde offerte. Zo weet u exact hoe uw COOXS buitenkeuken eruit komt te zien en kunnen wij gedetailleerd aan de slag.

3. De realisatie van uw COOXS

Als alle details duidelijk zijn is het tijd om uw COOXS te realiseren. Onze vakmensen gaan aan de slag en werken alle details uit en gaan uw keuken produceren. Details over aansluitingen en planning stemmen we af met u en eventuele andere partijen zoals de hovenier of loodgieter. 

Na ongeveer 10 weken is het zover. Uw COOXS buitenkeuken is klaar om gerealiseerd te worden op locatie. Onze eigen monteurs komen bij u langs en bouwen de keuken stap voor stap voor u op. Dromen worden werkelijkheid.

4. Ready to enjoy?

Het is zover: uw COOXS buitenkeuken is af en klaar voor gebruik! Ontsteek de barbecue, pak een gekoeld drankje uit uw buitenkoelkast en geniet. Samen met vrienden en familie genieten van het buitenleven. Zo haalt u uw leven van binnen naar buiten. Dat is genieten!

Is er nog iets niet naar wens? Geef een seintje en wij komen bij u langs om ook dat op te lossen. Onze manier van werken is ná oplevering hetzelfde als daarvoor: snel en altijd met oog voor detail.