De 4 must-have accessoires voor in uw buitenkeuken

Lees meer

Een buitenkeuken is een heerlijk verlengstuk van uw keuken binnen. De meest ontspannen plek van uw woning die garant staat voor uren kook- en buitenleven-plezier. Om de buitenkeuken helemaal af te maken zijn er de accessoires van COOXS. Dit zijn de 4 must-have accessoires voor uw COOXS buitenkeuken!

Auteur afbeelding

Geschreven door

Christiaan Morren
Een buitenkeuken is een heerlijk verlengstuk van uw keuken binnen
CHRISTIAAN MORREN

1. Big Green Egg

De absolute nummer 1 voor de echte barbecue-liefhebber. De Big Green Egg heeft een groot verschil ten opzichte van een traditionele kolen-barbecue, en dat is zijn grote, groene cocon. De Egg. Deze is gemaakt van hoogwaardig keramiek – met levenslange garantie – wat er voor zorgt dat u de temperatuur tot op de 5 graden nauwkeurig in kunt stellen. Door deze precisie bent u in staat om de meest heerlijke gerechten te bereiden, of dat nu een heerlijke biefstuk, of een zelfgemaakte appeltaart is.

2. Spoelbak met kraan

Een spoelbak met kraan is natuurlijk een praktisch verlengstuk van uw buitenkeuken, maar heeft ook zijn meerwaarden op design-gebied. Dat bewijst de Miami-lijn van Reginox®. Deze lijn hoogwaardige spoelbakken en mengkranen zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren. Namelijk koper, goud en gun metal. Strak geïntegreerd met een COOXS buitenkeuken vormt dat een schitterend totaalplaatje. Minder fan van onderstaande kleuren? U kunt natuurlijk ook kiezen voor een RVS spoelbak en kraan.

3. Buitenkoelkast

Een koelkast voor buiten? Dat kan! Deze RVS koelkast maakt dat u nog meer van uw buitenkeuken zult genieten. Met een buitenkoelkast heeft u immers altijd uw drankjes bij de hand, gekoeld en wel. De ingebouwde LED-verlichting zorgt dat de inhoud mooi is uitgelicht. Dat maakt het een koelkast die gezien mag worden.

4. PITT Cooking

Een gaspit is natuurlijke een geweldige toevoeging aan uw buitenkeuken. Of u hem nu gebruikt om sauzen te verwarmen naast de Big Green Egg, of als volledige kookplaat voor een heerlijke Indische schotel. Maar de PITT is geen gewone gas-kookpit. De pitten zitten namelijk rechtstreeks in het blad verzonken. Dat is heel praktisch in onderhoud maar vooral ook prachtig in het totale design van uw buitenkeuken.