Buitenkeuken op dakterras: dit zijn de must-haves

Lees meer

Zeker in de dichtbevolkte steden, maar soms ook in de kleinere dorpen, zijn veel dakterrassen. Want juist op drukke plaatsen is het heerlijk om van een comfortabel buitenleven te genieten. En dat kan met een sfeervol en compleet dakterras. In deze blog vertellen wij u waarom een buitenkeuken op uw dakterras niet mag ontbreken én van welke accessoires de buitenkeuken op uw dakterras voorzien moet zijn.

Auteur afbeelding

Geschreven door

Christiaan Morren
buitenkeuken op luxe dakterras complete keuken voor dakterras
Fris, stromend water is een essential in uw buitenkeuken.
CHRISTIAAN MORREN

Waarom een dakterras pas écht compleet is met een luxe buitenkeuken

Als experts op het gebied van buitenleven en buiten koken zien wij veel situaties en dus ook veel, mooie dakterrassen. Vaak met een subliem uitzicht en ruim opgezet. We horen dan ook de verhalen van de gebruikers. Over het genieten in de zon maar ook over de nadelen van het dakterras. Veelgehoord hierbij is dat een dakterras altijd ver van de voorzieningen in de woning ligt. Voor een verfrissend drankje of een lekkere snack is het al vaak ver lopen. Een barrière om echt van het dakterras te genieten. 

Met de plaatsing van een buitenkeuken is dit probleem opgelost. Alle voorzieningen voor een comfortabele zomermiddag met uitzicht zijn binnen handbereik. Of het nu de koelkast vol verfrissende drankjes is of de barbecue voor de meest heerlijke gerechten: alles samen zorgt voor ultiem comfort.

De basics: een spoelbak met kraan

Fris, stromend water is een essential in uw buitenkeuken. Met een strak ingebouwde spoelbak met kraan kunt u altijd een fris glas water pakken, even uw handen afwassen tijdens het koken of snel wat borden afwassen voor het diner.

En een spoelbak met kraan kan ook nog eens een echte eye-catcher zijn in uw buitenkeuken. Zeker als u kiest voor de exclusieve lijn spoelbakken en kranen in een zwarte, gouden of koperen afwerking.

Altijd een drankje in de buurt met een luxe outdoor koelkast

Juist op een warme zomerdag is niets fijner dan een verkoelend drankje. Met een ingebouwde Outdoor Cooler is zo’n drankje altijd in de buurt. De koelkast is volledig voor buiten geschikt en kan strak ingebouwd worden in uw COOXS buitenkeuken

De temperatuur van uw Outdoor Cooler kunt u eenvoudig instellen. Zo zorgt u ervoor dat uw drankje altijd op de perfecte temperatuur is. En dankzij de ingebouwde verlichting zijn de drankje mooi gepresenteerd en kunt ook ‘s avonds goed zien wat u pakt.

Barbecue of multifunctionele gaspitten?

Wat is er nu comfortabeler dan een heerlijk gerecht te bereiden terwijl u ondertussen geniet van de aangename zon en het sublieme uitzicht. Hiervoor kunt u kiezen voor meerdere kook-mogelijkheden.

Veel gekozen is een barbecue op gas of kolen, zoals de Beefeater gasbarbecue of een Big Green Egg. Zo heeft u de échte buiten-kook-beleving en kunt u de meest authentieke gerechten in een handomdraai bereiden. Kiest u liever voor nog meer comfort en wilt u net zo koken als in uw keuken binnen? Ook dat kan; kies bijvoorbeeld voor de inductie van Indu+ of de gaspitten van PITT cooking

Ervaar het in onze showroom

Wilt u onze buitenkeukens en de mogelijkheden voor op uw dakterras écht ervaren? Plan dan een afspraak in onze inspirerende showroom. Wij leiden u graag rond om u te vertellen over de mogelijkheden én een passend plan voor uw dakterras te maken.