Buitenkeuken met overkapping - Tips & Informatie

Lees meer

Combineer een buitenkeuken met een prachtige overkapping of afdak en maak van uw buitenleven een complete ervaring. Of het nu regent of stralend weer is, met een buitenkeuken onder een overkapping kunt u samen met vrienden en familie koken, genieten en samenkomen. Hier delen we graag onze tips voor het creëren van de ultieme setting met een buitenkeuken overkapping.

Auteur afbeelding

Geschreven door

Gerard Jansen
buitenkeuken onder overkapping moderne buitenkeuken met afdak
Binnen en buiten in één sfeer en beleving: dat zorgt voor kenmerkend comfort
GERARD JANSEN

Wat is uw stijl?

Houdt u van een moderne en minimalistische uitstraling of gaat uw voorkeur uit naar een robuuste en landelijke sfeer? Het is belangrijk om hierover na te denken bij het realiseren van uw overkapping met buitenkeuken. Door een plan te maken dat perfect in balans is en goed aansluit op uw wensen en de omgeving, ontstaat er een prachtig totaalbeeld.

Onze samenwerking met de buitenlevenexperts van COOXS en de specialisten van Bronkhorst Buitenleven maakt het mogelijk om uw totale droom werkelijkheid te laten worden. Samen zorgen we voor een naadloze integratie van uw buitenkeuken en overkapping, met als resultaat een prachtige en harmonieuze buitenruimte met een buitenkeuken overkapping.

De rol van uw buitenkeuken in de overkapping of tuinkamer

Nadat de stijl van uw nieuwe overkapping of tuinkamer met buitenkeuken is bepaald, is het belangrijk om te bedenken welke rol de buitenkeuken hierin gaat spelen. Droomt u van gezellige zomeravonden met grote groepen vrienden die komen borrelen? Kies dan voor een centraal opgestelde buitenkeuken met een bar. En wist u dat u de buitenkeuken zelfs kunt voorzien van een professionele wijnkoeler of een complete biertapinstallatie? Zo wordt uw buitenkeuken overkapping de ideale plek om te genieten.

Een andere mogelijkheid is een compacte pantry in het poolhouse of de tuinkamer. Zo benut u de ruimte optimaal en heeft u altijd de essentiële benodigdheden binnen handbereik, of het nu een glas verfrissend water is of een gekoeld drankje uit de outdoor-koelkast. Met een overkapping buitenkeuken heeft u alles bij de hand.

De praktische uitvoering van uw plan

Een goed plan verdient een vlekkeloze uitvoering. Dit geldt zeker bij het realiseren van een buitenkeuken met overkapping. Het is belangrijk dat alle betrokken partijen goed samenwerken om onnodige stress en kosten te voorkomen.

Bij COOXS werken we daarom graag samen met partijen die op hetzelfde niveau communiceren en dezelfde kernwaarden delen. Samen met Bronkhorst Buitenleven uit Uddel delen we die kernwaarden en hebben we een passie voor het buitenleven. Door deze samenwerking wordt uw buitenkeuken overkapping werkelijkheid en kunt u al genieten tijdens het bouwproces.

Ontdek de perfecte buitenkeuken onder een overkapping

Bent u op zoek naar de ideale buitenkeuken met afdak voor uw buitenruimte? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken en uw droomproject te realiseren. Samen zorgen we voor een prachtige buitenkeuken onder een overkapping waar u jarenlang van zult genieten.