Buitenkeuken met wokbrander | 3 belangrijkste voordelen

Lees meer

We zien het steeds vaker in een buitenkeuken: een multifunctionele wokbrander. En dat is niet voor niets een snel opkomende trend. In deze blog geven wij u de 3 redenen waarom u een wokbrander in uw buitenkeuken wilt.

Auteur afbeelding

Geschreven door

Gerard Jansen
gaspitten buitenkeuken pitt cooking outdoor gaspitten
Een wokbrander maakt uw buitenkeuken nóg functioneler
GERARD JANSEN

01. Het maakt uw barbecue compleet

Vaak staat de barbecue centraal in de buitenkeuken. En dat is niet voor niets: buiten koken gaat vaak om het sfeervol barbecueën met vrienden en familie. En wanneer u bijvoorbeeld een Big Green Egg barbecue heeft, of een gasbarbecue van Beefeater dan zult u al snel merken dat het hebben van een wokbrander niet alleen de buitenkeuken maar ook het comfort van de barbecue compleet maakt.

Met een wokbrander van PITT cooking naast uw barbecue kunt u bijvoorbeeld snel wat bijpassende groenten wokken. Of wat dacht u van het snel opwarmen van een saus voor bij uw barbecue-gerecht?

2. Buiten koken hoeft geen barbecueën te zijn

Hiervoor benoemden we al hoe comfortabel een wokpit is naast de barbecue. Maar buiten koken hoeft natuurlijk helemaal geen barbecueën te zijn. Wanneer het zomer is, de zon schijnt en u heerlijk buiten wilt koken verplaatst u uw ingrediënten eenvoudig van binnen naar buiten en kunt u koken terwijl u ondertussen van de avondzon geniet.

3. Een lust voor het oog

Een buitenkeuken draait natuurlijk in eerste instantie om het comfort van buiten koken. Maar een maatwerk COOXS buitenkeuken is ook een lust voor het oog. En dat oogverblindende design wordt onderstreept door het inbouwen van één of meerdere wokpittten. 

De PITT cooking wokpitten worden namelijk naadloos in het werkblad ingebouwd, zo ziet u alleen de wokpit en bedieningsknop en geen grote RVS plaat daaromheen. Dat maakt van uw buitenkeuken nog meer een eye-catcher in de tuin.

Ervaar het in onze showroom

Wilt u onze buitenkeukens en de mogelijkheden van een ingebouwde wokpit écht ervaren? Plan dan een afspraak in onze inspirerende Studio. Wij leiden u graag rond om u te vertellen over de mogelijkheden én een passend plan voor uw buitenkeuken te maken.