Afdekhoes voor uw buitenkeuken? Beter van niet!

Lees meer

Regelmatig krijgen wij bij COOXS de vraag of er een afdekhoes bij de buitenkeuken geleverd kan worden. Dit om de buitenkeuken optimaal te beschermen tegen alle weersinvloeden. Maar wist u dat het afdekken van een COOXS buitenkeuken helemaal niet nodig is en wij zelfs adviseren om dit niet te doen? In deze blog leest u waarom.

Auteur afbeelding

Geschreven door

Christiaan Morren
Kwaliteit is een van de kernwaarden van COOXS
CHRISTIAAN MORREN

Hoogwaardige materialen: 100% voor buiten geschikt

Kwaliteit is een van de kernwaarden van COOXS. Zo worden alleen de beste materialen gebruikt bij het maken van uw buitenkeuken. Van strak afgewerkt, hoogwaardig en massief aluminium tot Dekton werkbladen. Allemaal materialen die perfect passen bij de moderne uitstraling van een COOXS buitenkeuken en 100% voor buiten geschikt zijn. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken bij regen maar ook niet bij vorst, sneeuw en andere normale weersinvloeden.

Het aluminium trekt, in tegenstelling tot een houten buitenkeuken, ook niet krom door de temperatuurverschillen en het vocht. Hij hoge temperaturen kan het hoogstens iets uitzetten om zodra het afkoelt altijd weer naar de originele vorm terug te gaan.

Luxe, hoogwaardige materialen dus die écht bestand zijn tegen de elementen. Een afdekhoes is niet nodig.

Alles ontdekken over de weersbestendige COOXS buitenkeukens? Lees dan deze blog.

Een design-element in de tuin: ook in de winterperiode

Het is niet alleen de kwaliteit van de materialen waarom wij een afdekhoes niet adviseren, het is ook onze visie op het buitenleven. Iedere COOXS buitenkeuken is namelijk een echt design-object in de tuin. Modern vormgegeven en goed afgewerkt. Een element niet alleen om te gebruiken, maar ook om van te genieten. En wat is er nu fijner dan in de winter naar buiten te kijken en daar uw COOXS buitenkeuken te zien staan, te dromen van die heerlijke lente-barbecue en te genieten van het moderne design? En dat zonder een, vaak slecht vormgegeven, afdekhoes.

Zelf ervaren?

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden en zelf het comfort van COOXS wil ervaren. Daarom nodigen wij u graag uit in onze inspirerende showroom om hier niet alleen de mogelijkheden, maar juist ook onze visie en manier van werken te ervaren. Heeft u liever dat we eerst bij u thuis langskomen? Ook dat kan: een afspraak maken gaat eenvoudig via onderstaande button.