De ultieme aftersales: COOXS Care

  • De services van COOXS

duurzame buitenkeuken gaspit

Accessoires

Ook de accessoires van uw buitenkeuken zijn van de beste materialen. Van gasbarbecues van hoogwaardig RVS tot exclusieve Italiaanse outdoor-koelkasten.

luxe lades in buitenkeuken

Garantie

Bij COOXS en de merken waar wij mee samenwerken staat kwaliteit hoog in het vaandel. En dat ziet u terug in de garanties die wij u geven. Van maar liefst 5 jaar op de COOXS buitenkeuken tot levenslang op het keramiek van de Big Green Egg. Dat noemen wij een zorgeloos buitenleven.

servicemonteur cooxs buitenkeuken

Service

Is er service nodig aan uw buitenkeuken? Eén belletje naar COOXS en onze monteurs staan voor u klaar. Zo bent u altijd verzekerd van een COOXS buitenkeuken in topconditie.

materialen buitenkeuken van COOXS

Aftersales

Niet alleen bij de realisatie van uw COOXS werken wij zorgvuldig. Ook in onze aftersales nemen we alleen genoegen met het beste. Van onze manier van communiceren tot de materialen waar we mee werken.

materialen van een buitenkeuken

Passie

Passie voor het buitenleven, voor buiten koken en voor het werken met de beste materialen. Dat ziet u terug in de mensen achter COOXS.

maatwerk buitenkeuken realiseren

Maatwerk

Een COOXS buitenkeuken is écht maatwerk. Altijd perfect passend in uw tuin dankzij de zorgvuldige manier van werken.

  • ontwerp cooxs buitenkeuken
  • productie maatwerk buitenkeuken

Service door vakbekwame monteurs

Bij COOXS hechten we veel waarde aan onze kwaliteit. Of het nu de kwaliteit is van de COOXS buitenkeukens, of de kwalitatieve instelling waarmee Team COOXS iedere dag het maximale geeft. Wanneer u service laat verlenen aan uw COOXS kunt u dan ook vakbekwame monteurs verwachten. Vaklui die niet alleen weten waar ze mee bezig zijn maar ook met een echte passie voor het vak.