5 redenen om samen te werken met COOXS

14 Jan 2019 | Professionals

COOXS werkt graag samen met echte tuinprofessionals. Of u nu tuinarchitect, hovenier of houtbouwer bent, de kans is groot dat we samen kunnen werken. Lees hieronder de 5 redenen waarom u moet samenwerken met COOXS®.

1. Enkel hoogwaardige producten

De basis van COOXS is ons product. Onze buitenkeukens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als gepoedercoat aluminium en keramiek. In tegenstelling tot veel andere buitenkeukens kunnen onze producten het hele jaar buiten staan. En dat alles met een luxueuze, tot in detail afgewerkte, uitstraling!

2. Geen risico voor u

Wij houden de risico’s voor u laag. Vaak heeft u al een heel project te begeleiden en zit er niet op te wachten om daarnaast nog meer producten te regelen. Daarom regelen wij alles van de verkoop met de klant tot aan de uiteindelijke oplevering. Zijdelings houden we desgewenst contact over de technische details en kleuren.

3. Financieel interessant

Niets gaat voor niets. Daarom bieden wij u een provisie, voor het aandragen van de klant. Deze provisie krijgt u na oplevering van het project bij de klant gewoon, netto uitgekeerd. Oftewel: een financiële meevaller zonder risico’s.

4. Alle informatie beschikbaar

Niets is zo vervelend als wanneer informatie niet makkelijk bereikbaar is. Daarom bieden wij u ons Professional Portal. Door middel van een inlog heeft u de toegang tot alle documenten die nodig zijn om de COOXS buitenkeukens te ontwerpen voor en adviseren aan uw klanten. Registreren kan eenvoudig via portal.cooxs.nl.

5. Samenwerken, helemaal op maat

Ieder bedrijf en iedere persoon is verschillend. Daarom werken wij graag op maat samen. Wij denken altijd met u mee, of u nu met een mooi project bezig bent of een leuk concept aan het opzetten bent. Op een no-nonsense manier gaan we gewoon kijken wat het beste voor iedereen is.

Wilt u meer informatie over samenwerken met COOXS? Neem dan contact met ons op voor een afspraak via info@cooxs.nl of 0342 751 120.